5 juli Inloopavond voetbalfusie Egmonden

Inloopavond voetbalfusie Egmonden

 

De gemeente houdt op woensdag 5 juli 2017 van 19.30 tot 21.00 uur een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan voor het nieuwe voetbalcomplex aan de Egmonderstraatweg in Egmond aan den Hoef. De inloop is van 19.30-21.00 uur in de voetbalkantine van voetbalvereniging Egmondia, Sportlaan 5 in Egmond aan Zee. Er is geen vaste agenda; geïnteresseerden kunnen binnenlopen wanneer ze willen.

 

Medewerkers van de gemeente en het planologisch adviesbureau Rho geven een toelichting op het ontwerpbestemmingsplan, de beantwoording van de inspraakreacties en het verdere proces. Daarnaast geven medewerkers van de gemeente en HB Adviesbureau een toelichting op het voorlopig ontwerp van het nieuwe voetbalcomplex.

 

Eén toekomstbestendige voetbalclub

Het is de bedoeling dat de drie voetbalclubs in de Egmonden op de beoogde locatie aan de Egmonderstraatweg fuseren. De leden van de drie voetbalclubs stemden eerder in met een voetbalfusie. Door samen te gaan, ontstaat een sterke, aantrekkelijke en toekomstbestendige Egmondse voetbalclub.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, de bijhorende planMER en de ‘Nota van beantwoording inspraak en overleg’ liggen sinds 15 juni 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens zijn het bestemmingsplan en de ‘Nota van beantwoording inspraak en overleg’ raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, of op www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID: NL.IMRO.0373.BPG09014fusieegmnd-B001.

Geschreven door: | Categorie: Nieuws.