Even voorstellen: Fusie Technische Jeugd Commissie

 

 

Egmond 13 maart 2018

Recent is er vanuit de 3 verenigingen onderling overleg geweest. Hieruit is een nieuwe commissie ontstaan en we willen deze nieuwe commissie en het doel hiervan graag even kort voorstellen: Marko Meijer en Gerco Tervoort van Adelbert, Dennis van der Laarse, Patrick Groen en Edwin de Groot van Egmondia, Dennis de Waard en Sjacco Belleman van Zeevogels, wij zijn naar voren geschoven vanuit de jeugdbesturen en hebben de steun van de hoofdbesturen en fusie commissie.

 

‘’Wij zijn allen begaan met de toekomst van het voetbal in de Egmonden en willen uiteindelijk een plan presenteren waarvan wij denken dat we een sterke en gezonde vereniging kunnen vormen door de krachten te bundelen en de jeugd een leuke en uitdagende toekomst in het voetbal te kunnen bieden’’.

Eerst hebben we de verwachtingen uitgesproken naar elkaar en de probleem teams, teams die door een krappe bezetting onder druk staan in de huidige leeftijdscategorieën besproken, doel hiervan is om te kijken waar we wellicht volgend seizoen al iets mee zouden kunnen.

 

Na ons eerste gezamenlijke overleg bij Zeevogels hebben wij om de toestemming gevraagd vanuit de Fusie Commissie om onze ideeën verder vorm te gaan geven.

 

Inmiddels hebben wij ook ons tweede overleg bij Adelbert achter de rug hierin hebben wij afspraken gemaakt om de eerste kennismaking Mix toernooien te plannen.

 

De komende periode gaan we met de JO9, JO12, JO14 een activiteit organiseren om te ervaren hoe dit loopt en welke feedback wij hierop ontvangen, dit doen wij als volgt:

 

  • JO9-1 spelen op zondag 8 april een mixtoernooi bij Adelbert van 11:00 t/m 12:30uur
  • JO12-1 spelen op zondag 22 april een mixtoernooi bij Egmondia van 11:00uur t/m 12:30uur
  • JO14-1 de leiders van de drie verenigingen leveren elk 5 spelers voor een ‘’Egmonds team’’ wat gezamenlijk een keertje gaat trainen en een wedstrijd samen zal gaan spelen tegen een nader te bepalen tegenstander bij Zeevogels

 

Zoals jullie lezen vinden de activiteiten plaats bij alle verenigingen wat het erg leuk maakt want op deze manier leren we ook een beetje de culturen van de drie verenigingen.

 

De activiteiten zullen worden georganiseerd door de vereniging waar de activiteit plaats vindt, en wordt aangestuurd door onze Commissie.

 

Na deze 3 activiteiten gaan wij op 23 april evalueren bij Egmondia en bekijken wij op welke manier wij de activiteiten kunnen uitbreiden

 

Wij hopen dat de kinderen en de ouders onze ideeën zullen steunen, en een positieve bijdrage zullen leveren daar waar dit gevraagd wordt.

 

Verder zullen jullie ons binnenkort als groep tegen komen op een wedstrijddag van de jeugd op de huidige drie locaties zodat u in de gelegenheid gesteld wordt om vragen te stellen of misschien wel waardevolle suggesties heeft voor ons, onze insteek is om dit proces zo transparant als mogelijk uit te gaan voeren, maar het allerbelangrijkste is dat het kind centraal staat en met veel plezier en spelvreugde een mooie voetbal toekomst tegemoet kan gaan.

 

Namens de Fusie Technische Jeugd Commissie

Geschreven door: | Categorie: Nieuws.