Rood-Zwart

Rectificatie,
In ons vorige stukje stond vermeld dat Supportersvereniging Rood-Zwart 50 jaar bestaat dit jaar, helaas moet dit zijn dat we dit jaar 46 jaar bestaan en in het jaar 2018 bestaan we 50 jaar! Onze excuus hiervoor.
De Adelbert-Veiling:

Zoals de meeste mensen weten komt de Adelbert-veiling er weer aan. Deze gaat plaatsvinden op 8 november aanstaande bij Café Tervoort (Abdijlaan 5 te Egmond-Binnen).

De tassen van Praxis die wij jaarlijks uitreiken aan de inwoners van Egmond-Binnen om spullen te doneren voor de veiling, zijn rondgebracht en weer opgehaald. Als u nog iets wil schenken kunt u dit brengen bij Petra Swart (Huisweid 22).

Iedereen die een schenking heeft gedaan heeft een lot ontvangen waarmee men een midweek-vakantie op een van de parken van Landal Greenparks kan winnen. Deze loten zijn gesponsord door Drukkerij Belleman,  met dit lot kunt u op de veilingavond – mits u aanwezig bent – met dit lot deze prijs winnen.

De catalogus wordt rondgedeeld in week 44, misschien zit er iets leuks voor u bij! Ik zou zeggen kom dan lekker langs voor een gezellig avondje Adelbert-veiling in Café Tervoort!

 

Nieuw toernooi:

Rood Zwart wil op 31 mei 2015 een nieuw toernooi organiseren. Dit toernooi gaat heten:
het ROOD-ZWART Toernooi.

Het is de bedoeling dat je je per team opgeeft: 4 man en 1 keeper + wissels (maximaal 8 personen).

Je kunt je opgeven bij een van de Rood Zwart leden persoonlijk of in een mail naar:
dennisdebest_1@hotmail.com                  – Dennis Duinmeijer
jvmweijers@quicknet.nl                              – Jeroen Weijers
cmbeukers@hotmail.com                           – Carolyn Beukers
willempeereboom@hotmail.com             – William Peereboom
petraenenrico@hotmail.com                     – Petra Swart

Er volgt nog meer informatie over het toernooi!

Met vriendelijk groet,
Petra Swart

 

 

Hallo allemaal,

Hierbij wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Petra Swart, ruim 15 jaar medewerkster bij supporters vereniging Rood-Zwart en sinds 2013  ben ik voorzitter.

In het jaar 2015 bestaat Rood-Zwart 50 jaar en hier willen wij extra aandacht te geven in het seizoen 2014/2015.
Op dit moment kunnen wij jullie daar nog niet te veel over vertellen omdat wij nog volop de plannen van deze activiteiten aan uitwerken zijn. Hou de Adelbert- site in de gaten dan lezen jullie daar binnenkort meer over.

I.v.m. het 50 jarig bestaan willen wij een aantal mensen in het zonnetje te zetten door ze een bloemetje aan te bieden. Wij zullen dit doen bij een thuiswedstrijd van de selectie, deze mensen krijgen een persoonlijke uitnodiging.

Wat als eerste op de planning staat is de verloting aan de poort met de kermis op 5 oktober, de wedstrijd die dan gespeeld wordt is Adelbert-Zeevogels. De muziek na deze derby wordt verzorgt door Edwin Glas, wij hopen op een goede opkomst.

Wat ook heel belangrijk is voor de club is natuurlijk onze Adelbertveiling die op 8 november gaat plaatsvinden bij Café Tervoort. Dit jaar met een extra tintje door een leuke prijs weg te geven. De uitvoering gaat als volgt: Er worden door heel Egmond-Binnen de Praxis tassen rondgebracht om hier spullen in te doneren voor de veiling,  bij het ophalen van deze tassen krijg men een lotnummer, ook de ondernemers die persoonlijk benaderd worden krijgen een lotnummer. Op de avond van de veiling wordt er een nummer getrokken en als je aanwezig bent kan je de prijs winnen. Daarom zeggen wij: doneer en kom allen 8 november gezellig naar Café Tervoort.

Hierbij willen wij de junioren, senioren en vrijwilligers die ons helpen  met de Adelbertveiling alvast heel erg bedanken!!!

Uiteraard willen wij 0ok onze leden bedanken voor de vele jaren steunen aan Rood Zwart. Als je nog lid wilt worden dan kan je jezelf aanmelden bij een van onze Rood-Zwart medewerkers. Je betaalt je € 7,50 en ben je voor een jaar lid van supportersvereniging Rood-Zwart.

Petra Swart Voorzitter Telefoon  0612120310
Jeroen Weijers Penningmeester Telefoon  0619268113
Annie Scheerman Mederwerkster
Carolyn Beukers Mederwerkster
Winfried Zentveld Mederwerker
Frank Weijers Mederwerker
Ruud van Woezik Mederwerker
Dennis Duinmeijer Mederwerker
William Peereboom Mederwerker