Scheidsrechters

Scheidsrechters

Ook dit jaar zijn we weer zeer gelukkig met alle vrijwillige scheidsrechters die onze club telt. Deze groep mensen zorgt er wekelijks voor dat de wedstrijden in goede banen worden geleid. Afgelopen seizoen hebben ook weer een aantal jonge scheidsrechters cursus gedaan samen met leden van onze ‘buurclubs in Egmond”. Dit jaar is Albert Beukers aanspreekpunt en neemt hij het stokje over van Ron Peereboom. Onze dank aan beiden heren voor hun tijd en inzet. In dit boekje vind je terug wie de vaste scheidsrechter(s) is/zijn. De indeling van de scheidsrechters bij de jeugd is terug te vinden op onze website. Teams waar dit niet vermeld staat, worden verzocht dit zelf te regelen. Vaak wordt met succes een beroep gedaan op ouders of begeleiders om te fluiten.

Lijkt het je leuk om scheidsrechter te zijn bij onze vereniging, neem dan contact op met Albert Beukers (Zeedistel 1) via 06-53794624 of ap.beukers@quicknet.nl.

Voor (beginnende) arbiters is er een website gemaakt met handige tips en informatie. Ook staan er spelregeltoetsen op voor iedereen die zijn kennis op wil vijzelen.
De link naar deze pagina is www.scheidsrechters.eu . Hou deze site in de gaten, het is een site die ook steeds vernieuwd wordt!!!