Sponsors algemeen

De zoektocht naar nieuwe mensen voor de sponsorcommissie is geslaagd, vanaf heden kent deze commissie dan ook een een nieuwe samenstelling!

De volgende personen zijn actief binnen deze commissie:

  • Loek Weijers (borden en belettering)
  • Jaap Weijers (tenues en contacten met kledingleverancier)
  • Gerco Tervoort (voorzitter)

We kunnen nog zeker 1 kracht gebruiken. In deze commissie is niet alleen plaats voor commerciële mensen, die graag hun netwerk of dat van anderen aansporen om onze vereniging te steunen. Ook de praktische afhandeling van de sponsorovereenkomst moet worden afgehandeld door deze commissie. Dat betekent dus dat je met leveranciers én de sponsors samenwerkt om er een mooi eindresultaat van te maken. Dat prachtige gesponsorde shirt waar kinderen én senioren met veel plezier in voetballen ontstaat natuurlijk niet uit het niets. Of dat reclamebord rondom het veld wat bij velen ongemerkt toch een blikvanger is. Lijkt het je leuk om iets te betekenen en werk je graag in teamverband binnen een vereniging samen, neem dan contact op het de sponsorcommissie. Vele handen maken ook hier licht werk en sponsoring is een levensader van de club. Zonder sponsors (net als vrijwilligers, bestuurders etc.), géén clubbestaan.

De sponsorcommissie wil zich heroriënteren op de mogelijkheden die we als club aan sponsor of vrienden van Adelbert kunnen bieden om zo gezamenlijk sterker de toekomst in te kunnen. Een aantal doelstellingen voor komend seizoen:

– optimaliseren van de samenwerking met onze kledingleverancier, tevens sponsor Oosterbaan Orthopedische schoentechniek (voorheen onder de naam van Sporthuis Arie Visser ook actief).

– heroriënteren mogelijkheden voor sponsors. Wellicht andere vormen van sponsoring/vriendschap opzetten;

– zoveel mogelijk elftallen behoudens de minipupillen in sponsor kleding krijgen;

– het optimaliseren van de uitingen op o.a. de sponsorpagina op onze clubsite.

Wij, S.V. St. Adelbert zijn trots op het aantal sponsors en zeer dankbaar voor hun jaarlijkse bijdrage, zonder hun inbreng zijn de kosten en het onderhouden van ons complex niet of nauwelijks mogelijk.

Wanneer u interesse heeft in sponsoring of wilt helpen in de sponsorcommissie bij onze club dan kunt u contact opnemen met de volgende personen:

Gerco Tervoort
Email: sponsorcommissie@adelbertvoetbal.nl

Telefoonnummer: 06-51608765

Wij willen alle sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage en wensen al onze elftallen een zeer sportief en succesvol seizoen toe !!!!

Namens de sponsorcommissie
Gerco Tervoort