Zaterdag 10 november: wie biedt er mee(r)? Adelbertveiling!

2018 Adelbertveiling

10 November 2018 – 20.30 uur…, een agendawaardige vermelding!
De jaarlijkse Adelbertveiling vindt plaats in Café Tervoort in Egmond-Binnen…

De Adelbertveiling is voor iedereen vrij toegankelijk en staat garant voor een supergezellige avond met mooie kavels en uiteraard een verloting met prijzen waarvan je echt hebberig wordt!

De Adelbertveiling wordt georganiseerd door de supportersvereniging RoodZwart en de opbrengst is ten bate van het onderhoud van het terrein en de gebouwen op de Kwekerij, alsmede alle leden en supporters van onze voetbalvereniging.

Het werkt als volgt:
In de week van 8 tot 12 oktober worden huis aan huis (in Egmond-Binnen) tassen bezorgt, ‘in’ deze tassen kunnen de Egmond-Binners gift(en) voor de club doen zoals boodschappen, kratjes bier, wijn, waardebonnen voor ……, kaarten voor wedstrijd in de Eredivisie of andere goederen / items. Dit mogen echter geen 2e hands spullen zijn.

Deze tassen worden weer opgehaald op zaterdag 27 oktober vanaf 13:00 uur, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. U kunt de tas (duidelijk zichtbaar) – als het regent graag op een droge pek – donaties die niet in de tas passen graag voorzien van de tas – voor de deur van uw woning / pand neerzetten, onze leden zullen deze tassen dan oppikken en netjes in depot brengen en overdragen.

Van deze goederen worden pakketten gemaakt, deze pakketten worden geveild door onze veilingmeesters in de gezellige ambiance van
Café Tervoort op zaterdag 10 november vanaf 20.30 uur!

Geschreven door: | Categorie: Nieuws.