Zaterdag 11 november uitdelen Album actie voetbalplaatjes

DEKA boek uitdelen

Adelbert lanceert spaarboek voetbalplaatjes

 

Wie droomt/droomde er niet van, je eigen foto op een voetbalplaatje in een boek met al je voetbalmaatjes ?

 

Vanaf 11 november is dit voor alle spelers en vrijwilligers van S.V. St. Adelbert een feit. Komende zaterdag starten we samen met DEKA Markt Egmond Binnen de voebalplaatjes-spaaractie.

 

Na weken van voorbereiding is het komende zaterdag dan zover. Het spaarboek wordt gelanceerd en uitgedeeld door het project-team vanuit S.V. St. Adelbert, samen met het management van de supermarkt. Alle deelnemers in het boek krijgen een gratis exemplaar om de komende tijd voetbalplaatjes te sparen. Dit doe je door ‘slim’ aankopen te doen bij de supermarkt in de Abdijlaan te Egmond Binnen. Naar verwachting gaat het storm lopen en worden ook voorbereidingen getroffen om ‘dubbele’ te kunnen ruilen bij de voetbalclub in de Kantine.

 

Zaterdag 11 november tussen 11:00 – 12:00 uur worden de albums uitgedeeld aan alle leden die in het boek staan of in ieder geval het team* waar je in speelt of waar je vrijwilligerswerk doet. Zorg dus dat je er persoonlijk bij bent.

* Teams die ‘uit’ spelen en er niet bij kunnen zijn, krijgen het album via de leiders

 

Ook interesse om voetbalplaatjes van de Binder-voetbaltoppers te gaan sparen ?

Het album is tegen een zacht prijsje verkrijgbaar bij de DEKA Markt in de Abdijlaan. Een uniek album ‘voor later’ en een mooie verzameling sportievelingen en vrijwilligers bij elkaar in één boek.

 

Met vriendelijke groet,

 

Projectteam Spaaractie Voetbalplaatjes

Ad Tervoort – Linda Dekker – Gerco Tervoort

Geschreven door: | Categorie: Nieuws.