• Adelbertveiling 2020

  Hallo dorpsgenoten en Adelbert vrienden rond Egmond. Zaterdag 18 April a.s. vindt de jaarlijkse Adelbertveiling plaats in Cafe Tervoort in Egmond Binnen. Aangezien de fusie van de Egmondse clubs nog niet echt wil vlotten zijn wij als kleine club nog steeds afhankelijk van extra inkomen om onze leden met plezier te laten voetballen.

  Vaste veilingvolgers zullen nu zeggen, 18 april wat een rare datum, dat klopt! Er is ook een geheel nieuw veilingcomité opgericht om met een iets andere opzet de veilingavond tot een goed einde te brengen. Eén van de veranderingen is dus de maand, een andere verandering is dat wij niet meer bij de bewoners van Egmond-Binnen aan de deuren komen om spullen op te halen en dat we veel via de sociale media en Adelbert website de wereld in gaan helpen zoals b.v. de veilinggids en het programma voor de avond.

  Wat hetzelfde blijft is dat we verschillende thema avonden/dagen gaan veilen zoals de verrassingstocht, de golfdag en een grote themamiddag/avond waar we met alle kopers kunnen genieten van spel, spanning en gezelligheid. Ook zullen wij de 'vaste' sponsors en middenstanders weer benaderen voor een gift die we veilen of verloten. Mocht u nu denken, ik geef al jaren aan de veiling, dat wil ik eigenlijk dit jaar ook doen, dat kan gewoon natuurlijk en daar zijn we ook heel blij mee.

  Op zaterdag 28 Maart houdt het veilingcomité een ophaalmiddag. Wij komen de giften dan bij u thuis ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is dit aanmelden bij het veilingcomité en dan komen wij tussen twee en vier 's middags langs en verwerken we de gift in één van de pakketten of in de loterij die we ook die avond houden.

  Mocht u dus een gift, bijvoorbeeld of leuke kaartavond, levensmiddelen of andere leuke items willen laten veilen door en voor Sint Adelbert dan kunt u een mail sturen naar benno.wittebrood@quicknet.nl . Appen of bellen met Benno Wittebrood mag natuurlijk ook, 06-37350651, bedankt alvast. Tot zo ver de aankondiging, begin April volgt er nog een keer een bericht met verdere informatie over de Adelbert veiling,

  Namens het veilingcomité graag tot ziens op zaterdag 18 April om 20.30 uur bij Café Tervoort.